Yhdistyksemme

Yhdistykseen kuuluu 420  jäsentä.  Yhdistyksen tarkoituksena on toimia fyysisesti vammaisten ihmisten apuna ja tukena.  Pyrimme toimimaan myös tiedonjakajana erilaisissa asioissa, jotka koskevat selviytymistä normaalissa arjessa.  Seuraamme aktiivisesti yhteiskunnan rakennemuutosta ja yritämme osaltamme vaikuttaa siihen, että vammaisten ihmisten oikeudet tasa-arvoiseen elämään tulevat kuulluksi.

Ritva Sneck-Ruotsalainen on liittovaltuutettumme. Valtuustossa suunnitellaan nyt jo tulevaisuutta.  Suurimpia haasteita valtakunnallisesti ja paikallisesti on jäsenistön ikääntyminen ja uusien jäsenten saaminen mukaan toimintaan.  Monenlaisia muitakin haasteita on näköpiirissä, kun kunnat joutuvat priorisoimaan yhä niukempia resurssejaan.  Liikuntavammaisten asiaa on pidettävä esillä edelleen, jotta emme jää tarpeidemme kanssa "taustalle".

Siivouspalvelu (kotipalvelu)

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus saada edullista siivousta. Ota yhteys Kehrään puh. Heli Ihanainen 045-2766 211 tai Riikka Oikari 045-2766 210 tai hallituksen jäseniin. Saatu lisää työvoimaa.